Duivels lekkere charcuterie

Binnen enkele dagen zal de EK-gekte weer uit zijn voegen barsten. Nu we een extra jaar hebben moeten wachten op het vierjaarlijkse voetbalfeest, zijn we er meer dan ooit klaar voor. En hoewel we de dribbelkunsten van Hazard en co vijf jaar geleden nog massaal op groot scherm gingen bekijken, moet dat nu nog steeds in kleinere getale gebeuren. Minder gezellig? Think again!

De spanning is te snacken

Samen voetbal kijken, daar horen duivels lekkere snacks bij. Het Imperial-team geeft u graag wat inspiratie.

MA Pain d'ardenne

Starten doen we met de Mini Pain d’Ardenne, een topper in zijn soort. Het resultaat van Belgisch vakmanschap dat enkel de beste hamstukken en spek bevat, zonder artificiële smaakversterkers. Terwijl we de smaakpapillen opwarmen, pronostikeren we duchtig wat de uitslag van de wedstrijd zal worden.

Net zoals de Rode Duivels, geven ook wij altijd het beste van onszelf. Voor de volle 100%. En dat mag u gerust letterlijk nemen. De 100% Kip Mini’s combineren perfect met een lekkere dip. Hiermee scoort u gegarandeerd bij uw klanten, en zij op hun beurt bij hun familie en vrienden!

Eerst staan Rusland, Denemarken en Finland op het menu van onze Rode Duivels. Maar wie weet komt België in één van de volgende rondes tegenover ‘la squadra’, het Italiaanse voetbalelftal, te staan? Daar mag een Vegalia Italiaanse burger niet bij ontbreken. 100% plantaardig, lekker mals vanbinnen en knapperig vanbuiten.

Actie: gratis facepaints

Échte supporters zijn tricolore supporters. Een shirt van onze Duivels, een fluitje in de hand, een zwart-geel-rode bloemetjeskrans… en uiteraard de Belgische vlag op beide wangen geverfd. Bij aankoop van producten uit ons Vegalia-assortiment en Mini Pain d’Ardenne ontvangt u nu leuke facepaints die u kan uitdelen aan uw klanten.

Je ontvangt 40 facepaints bij aankoop van Vegalia nuggets, worsten en Italiaanse burgers. Bij aankoop van de vegetarische groentenspreads, kruidenrollen, Piri Piri burgers of Marcassou Mini Pain d’Ardenne, krijg je 20 facepaints.