Smaakmakers voor elk tuinfeest

Als de tuinbubbel alsmaar groter mag, mag er ook wat meer vlees op de plank. Of hebben uw klanten toch liever veggie? Doe gewoon beide: vrolijk elke brunch, barbecue of apéro op met verrassende vleesgerechtjes en veelzijdige veggierecepten.

Knabbels voor de kinderen

We beginnen met de jongsten onder ons. Met de Disney kippen- of hespenworst worden de kinderen getrakteerd op een magisch smaakmoment. En dat mag u gerust letterlijk nemen.

Dat kinderen graag nuggets verorberen, hoeven we u alvast niet meer te vertellen. Maar ook de grote mensen lusten ze. En wees gerust, ook de vegetariërs zijn we niet vergeten. Probeer daarom zeker eens de Vegalia nuggets.

Op zoek naar een (h)amuse-gueule?

Trap af met tapas. We denken aan kleine smaakbommetjes zoals de Pikanti en Bistro. Snij een Mini Pain d’Ardenne extra fijn en voeg ook nog enkele sneetjes Ham aan ’t Spit toe. Of snij de ham in dikke plakken en grill ze op de barbecue.

Kraakt het, dan smaakt het

Geen tapas zonder tapenade. Serveer crackers, grill wat brood en … combineer met een van de 3 Vegan Vegalia Groentespreads.

Verras met broodjes

Geef toe: het leukste aan verrassingsbroodjes is dat je nooit op voorhand weet wat je eet. Beleg het vegetarisch met Vegalia Kruidenrol Curry of met een heerlijke gegrilde ham zoals onze Leielander Braisé. Ook verrukkelijk tussen een broodje: de licht pikante vegetarische Vegalia Piri Piri Burger.

Een salade van bloemkool en aardbei met plakjes Vegalia kruidenrol of Ham aan ’t Spit. Het lijkt een bizarre combinatie, toch is het een gerechtje dat uw klanten niet snel zullen vergeten.

En nu genieten met de (h)amigo’s. Vamos!